Легендата на българската спортна гимнастика Йордан Йовчев разкри част от имената, които ще участват на шоуто "Нощ на звездите". То ще се състои на 24 февруари в зала "Арена Армеец". 

"Спортът е изкуство, когато е на високо ниво. Има много общо между цирковата акробатика и гимнастиката. Станка Златева, Петър Стойчев ще бъдат в залата, но ще са в съвсем ново амплоа. Зуека и Рачков ще са водещи, цигуларят Васко Василев ще участва, ще има едно изпълнение негово, на което аз ще играя на халки. Алексей Немов ще участва", сподели Йовчев пред Нова Телевизия. 

"Не съм в нужната спортна форма сега, но ще бъда на добро ниво. Не съм спрял да играя, просто не се качвам на ударите, стремя се да поддържам формата си", добави българската легенда в предаването "Събуди се". 

Той разкри и как върви продажбата на билетите за представлението, както и колко е трудно да се организира подобна проява.  

"Продажбите вървят добре, има все още билети за шоуто. Организацията е сложна, защото всеки идва от различни точки от света. Важното е, че ще се наградят 9 деца в различни сфери, които ще могат да се почувстват като звезди", сподели още Йовчев.