Феновете на Кубрат Пулев съжаляват, че на вчерашната дата не са имали двоен повод за радост. В своята официална страница във Фейсбук най-добрият роден боксьор не забрави да поздрави всички български фенове за националния празник 6 септември.

Кобрата публикува снимка по случай Съединението на Източна Румелия с Княжество България, а под нея веднага заваляха коментари на разочаровани фенове, които очакваха с нетърпение двубоят на Пулев с Владимир Кличко.

По предварителна програма битката между двамата трябваше да се състои именно вчера. Преди няколко дни обаче световният шампион обяви, че е получил контузия, която измести двубоя за 15 ноември в зала О2 в Хамбург.

"Празникът щеше да е още по-голям, ако на днешната дата Кличко бе паднал в нокаут"; "Честит Празник, Кобра! Жалко, че днес трябваше да си шампион, щяхме да имаме 2 повода да празнуваме", гласяха част от съобщенията под поздравлението на родния боксьор.

"Честит празник, Кубрате! Честит празник, Българи. Кубрате, билетът ми е още в мен и колкото и Кличко да го е страх, все ще трябва да се появи на ринга някой ден и аз ще съм там да видя победата ти на живо и евентуално да ти честитя на живо", пише друг разочарован от отлагането на мача фен. 

"Днес трябваше да има още един празник! Кубрат Пулев световен шампион... Нищо, със закъснение, но ще стане!", са също само малка част от коментарите на феновете на Пулев под публикацията му. /БГНЕС