В началото на месец май хип-хоп лейбълът Ghetto Productions засне видео клип към песента „Живота е игра”, която е част от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта и Българският Спортен Тотализатор – „Аз обичам спорта”.

Парчето е изработено по поръчка на министерството, като в създаването на музиката са замесени Ghettoman и композиторът Димитър Гетов. В песента взимат участие част от изпълнителите на Ghetto Productions - Били Хлапето, Камората, Мечока, IMP и Трафик.

Специално участие във видеото имат също световният шампион по бокс Детелин Далаклиев, вратарят на националния ни отбор по футбол Георги Петков и футболната легендата от близкото минало Джони Велинов. Един от най-добрите забивачи по уличните баскетболни игрища Владимир Николов - Фифти, како и деца от школата на БУБА Баскетбол също станаха част от спортно-музикалния екип. Близнаците Радослав и Борислав от футболната школа на Левски се превърнаха в символа на младите таланти, а обичаният актьор Тончо Токмакчиев допринесе за артистичното настроението във видеото.

Припевът към „Живота е игра” е поверен на талантливата композиторка и изпълнителка Жени Джамбазова, за която Ghettoman казва, че с нейния силен и топъл глас, тя е истинско явление в българската музика. Официалната премиера на клипа е насрочена за 14.05.2010 по БНТ.