Уникалната инициатива, която организира Дарик радио и „Ники Кънчев шоу” – благотворителен търг в помощ на болната Сандра, продължава да увеличава събираните средства. След като само в рамките на 3 часа миналия четвъртък бяха събрани над десет хиляди лева, сумата няколко дни по-късно вече 13 300 лева. И средствата продължават да се увеличават!

Валентин Михов увеличи дарението си от четвъртък с 500 лева, като така реално, без да участва в търга, бившият бос на Професионалната лига вече е дарил 2500 лева.

По време на концерта организиран от примата на българската рок музика Милена Славова „Рок Коледа 2010” са били събрани още 200 лева. Рок легендата е обявила кампанията в помощ на Сандра по микрофона, след което са минали специални кутии, за да бъдат събрани средства от публиката.

Председателят на Фондация „Интелектуални проекти” Антоан Николов по време на празничното предаване на Дарик в петък също дари 2000 лева в помощ на Сандра.

Сандра Младенова е студент по право в 5-ти курс. Преди 3 години получава уголемяване на шийните прешлени, след лечение в Германия заболяването затихва, но в началото на 2009 г. се възобновява и Сани отново е с прогресия на десностранна шийна лифаденомегалия. Следва ново лечение в Германия, а след това и в България, но е необходимо такова и в Израел. Повече от четири месеца Сандра е с родителите си в болница в Израел. След направените там изследвания, лекарите поставят тежката диагноза - лимфон на Ходжкин, 4-ти последен стадий - "обстрел на шията". Необходима е спешна животоспасяваща трансплантация на стволови клетки. Лекуващият екип в Израел дава 100% гаранция за успех на лечението.

Нейните най-близки приятелки организираха истинска кампания, като в приказките и по филмите, коледна вълна от жестове. Може също да дарите, изпращайки sms на кратък номер 17777, като в него изпишете на латиница DMS SANDRA.