ФЛАНЕЛКИ НА ГАРА ДЕМБЕЛЕ, ХРИСТО ЙОВОВ, ДАНИ МЛАДЕНОВ, ТОШКО ЯНЧЕВ, МАРКИНЬОС, ЦЕЦО ГЕНКОВ, НИКОЛАЙ БОЖОВ, РАЙС МБОЛИ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 14 ДО 16 ЧАСА В „НИКИ КЪНЧЕВ ШОУ”

Очаквайте този четвъртък безпрецедентно обединение на софийските футболни грандове – Левски, ЦСКА, Славия и Локомотив, които си подават джентълменски ръка за да помогнат на Сандра. Болното 22-годишно момиче от град Своге се нуждае от спешна операция и в момента е в Израел. Нейните най-близки приятелки организираха истинска, като в приказките и по филмите, коледна вълна от жестове.

Затова Ники Кънчев реши да направи един уникален коледен търг в ефира на Дарик радио. Този четвъртък ако се обадите на редакционния телефон на Дарик радио 02984983 може да спечелите оригиналните фланелки на Тошко Янчев от мача с Бешикташ, на Маркиньос от мача с Порто, на Гара Дембеле, на Христо Йовов, както и фланелката с която Дани Младенов вкара на Спортинг. Плюс фланелките на Цецо Генков от Локото и Николай Божов от Славия. Ще наддавате и за екип на българския национален отбор, осигурен от Пума- България, както и за сантиментални сувенири на Ути Бъчваров, на Кацето Калки, както и за билети за коледното рок шоу на Милена. В студиото ще дойде и националът по волейбол Теди Салпаров с няколко от екипите на волейболния ЦСКА! По телефона Кънчев ще включи треньорите на Левски, ЦСКА и Славия Ясен Петров, Милен Радуканов и Емил Велев, както и футболните ръководители Венци Стефанов и Иво Тонев.

Музикантът Георги Денков, който пребори рака, ще ви докаже, че Коледата е възможна. Влади Въргала също ще призове хората да гласуват на дарителския номер за Сандра, който е 17 777 изпишете на латиница DMS SANDRA. Гонг bg е официален партньор на тази коледна инициатива.

Дарик радио, четвъртък 23 декември от 14 до 16 часа, Ники Кънчев шоу и Гонг bg.– Коледа е.