Звездната двойка Андреа и Кубрат Пулев вече няколко години предизвиква любопитството на всякакви хора. Дори спортни журналисти навлизат в територията на фолк музиката, а водещи на светски предавания се навъртат с въпросите си около ринга. Истината е, че и жълтата преса не престава да се интересува от взаимоотношенията помежду им. Ето ви поредната доза фолк + спорт.

"Кубрат съвсем скоро има състезание в Германия. Той от една година вече е професионалист, има много сериозни мачове. Налага му се да тренира по два пъти на ден и не мога да си позволя да го насиля да дойде, но знам, че е с мен" - споделя Андреа пред камерата на телевизия "Планета" по повод на това, че Кубрат не я е гледал все още на сцената на лятното турне на медията.

Сред най-коментираните тоалети на фолк звездите е сценичният костюм на Андреа, с който се представя на летния тур, съобщава Signal.bg.

"Малко трудно бих се чувствала удобно в тази дреха. Трудно се облича, но в крайна сметка ние сме артисти и винаги трябва да се чувстваме добре, когато излизаме на сцената. Всичко се прави в името на изкуството" - казва певицата за одеждите, дело на видните стилисти Вили и Маури.

"Може да свързват стила ми, с който искат. Важното е на хората да им харесва, а то е така" - категорична е Андреа.