Приятелката на Кубрат Пулев – Андреа, разкри, че бюджетът на клипа "I wanna" е над 100 000 долара, информира Signal.bg.

"Не знам точен бюджет, не съм питала кое колко струва, но знам че клипът възлиза на 100 000 долара. Имаше толкова много хора, техника, беше като заснемане на филм. Такава организация видях при заснемането на филма "Мисия Лондон" /български филм, в който Андреа взе участие - б.а./" - заяви певицата пред радио Сигнал плюс.

"Бюджетът е различен и оттам идва огромната разлика между начина на работа при нас и при тях. Ще видим крайния резултат, аз нямам търпение вече да видя клипа" - споделя развълнувано Андреа.

"В Маями ми беше много хубаво, защото аз за първи път ходя там. Определено има какво да се види. То си е курорт, има огромен плаж и страхотни заведения. Преди всичко ние бяхме отишли, казвам ние - екипът, с който работя и Кости, бяхме отишли да снимаме клип и нямаше толкова време за забавления. Един от дните след снимките отидохме в един клуб, в който Bob Sinclar имаше участие. Беше препълнено, не можахме да излезем от клуба, имаше толкова много хора... добре, че имаше охрана с нас, толкова много бяха хората. Отвън имаше огромна опашка, както по филмите. Клубовете са като нашите, но с наистина много хора, не само американци, имаше и чужденци" – каза още фолк изпълнителката.