Легендата на метъл-музиката Фил Анселмо разкри, че е фен на България и родната звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев. Бившият вокалист на легендарните Pantera сега е в Сърбия за концерт с една от новите си групи The Illegals. 

В България той е гостувал нееднократно, но най-вече с групата си Down, а преди разпадането си Pantera така и не дойдоха на родна територия. Явно Анселмо е останал със страхотни впечатления от престоите си у нас и се е влюбил в страната ни, а покрай нея стиска палци и за Кобрата. 

Музикантът никога не е криел, че боксът е любимият му спорт, а вече на всички ни е ясно и кой е неговият фаворит в тежка категория при професионалистите. От американците там най-силно впечатление прави Дионтей Уайлдър, но Анселмо стиска палци на българина. 

Това признание вокалистът направи пред телевизия ММ. Едно от най-запомнящите се участия на Анселмо и Down в България беше на 25 юли 2008 г., когато подгряваха Metallica на концерта на "Васил Левски" и публиката полудя от кеф на изпълненията и на двете групи.