Световният шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър започва да обмисля бъдещите си възможности, след като битката, която всеки иска да види - срещу Антъни Джошуа, се отдалечава все повече.

Промоутърът на Паркър изригна, разкъса на парчета Джошуа

Сега Уайлдър заяви, че отново обмисля възможността да влезе в преговори за битка срещу Луиз Ортис или Александър Поветкин. В последната година и половина американецът бе на крачка от битка и с двамата боксьори, но те дадоха положителни допинг проби само няколко дни преди битките да се състоят.

"Има много боксьори, които се завръщат. Имаме Луиз Ортис и Александър Поветкин. Бих се радвал да се изправя срещу някои от тези момчета. Това са битки, които хората искат да видят, но поради тяхната липса на отговорност (на Поветкин и Ортиз), тези битки не се случиха. Сега те се завърнаха и аз бих се радвал да се изправя срещу тях на ринга", заяви Уайлдър.

Американецът за пореден път не пропусна възможността да се провъзгласи за най-добрия боксьор в света към момента.

"Искам да изляза на ринга, за да докажа себе си като воин, като най-добрия. Аз съм най-добрият и нямам търпение да докажа това, което казвам", заяви той.

"Това е джунгла, а в джунглата всички знаем, че само най-силните оцеляват. Ако не сте силен, по-добре си намерете добро скривалище и се скрийте в него", завърши Уайлдър с препратка най-вероятно насочена към Антъни Джошуа.