Дейвид Хей и Тони Белю трябваше да подновят войната си на ринга в „О2 Арена“ в Лондон на 17-и декември след първата среща между двамата през март, спечелена от Белю, но сега става ясно, че Хей е принуден да се оттегли от реванша с Белю, след като е получил контузия в бицепса на ръката си след странен инцидент.

"Напълно опустошен съм да съобщя, че дългоочаквания ми реванш с Тони Белю се отлага за 24-и март или 5-и май. Проведох отличен подготвителен лагер и нямах нетърпение да се завърна на ринга. Бях готов да сложа край на тази сага с Тони Белю", заяви Хей.

"За съжаление, след изключително странен инцидент по време на кондиционна тренировка на стъпала, която съм правил стотици пъти, изгубих контрол , подхлъзнах се и инстинктивно се хванах за парапета на стълбите, за да спра падането по стълбището, като по този начин някак си успях да контузия бицепса си. Този следобед претърпях процедура по възстановяване, но моят физиотерапевт ми заяви, че няма как да се бия и ще мога да се завърна отново във фитнеса, за да започна възстановяването си чак след две седмици", обясни Хей.

"Бих искал да се извиня на Тони, семейството му и неговият тренировъчен екип, както и на всички наши фенове, които оставих разочаровани. Бях изключително съсредоточен върху тази битка и е много разочароващо, че не успях да завърша 2017-а година с добро представяне на ринга. Очаквам с нетърпение да се завърна в залата и да изляза на ринга в началото на 2018-а с вълнение и решителност", завърши Хей.

Всички закупени билети за срещата ще бъдат валидни и за новата дата. Феновете трябва да посетят мястото, от което са закупили билетите, ако искат средствата им да бъдат възстановени.