Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър заяви, че екипът на Антъни Джошуа "се моли" за обединителен двубой  с американеца.

"Бронзовият бомбардировач" завърши наравно в двубоя си с Тайсън Фюри, а по неговите думи, оттогава интересът на Джошуа към мач с него се е повишил многократно.

"Те определено се молят сега. Мениджмънтът му изведнъж се опитва да се свърже с моя", сподели Уайлдър за подкаста на Джо Роугън.

"Той можеше да има тази възможност, имаше много възможности. Можеше да се бие с Луис Ортис, можеше да се бие с мен, имаше шанс за мач с Фюри. Но хората знаят кой е най-добрият, особено след като видяха този мач с Фюри. А аз се опитвам да покажа на хората кой е най-добрият. Винаги ще казвам, че съм най-добрият докато съм непобеден."

За големия интерес към обединителен мач за всички титли призна и промоутърът на Джошуа Еди Хърн, който иска да осъществи този двубой на 13 април на "Уембли".

"Уайлдър е абсолютният ни първи и златен избор. Антъни тогава ще стане неоспорим шампион и после мисля, че ще дойде правото на Фюри да получи шанс."

Еди Хърн: Мач Джошуа-Уайлдър на 13 април все още е на дневен ред

Прийомите на Антъни Джошуа разгневяват Уайлдър