По-малкият от братята Пулев – Тервел – коментира полемичната целувка на брат му с американската журналистка Джени Суши след победата над Богдан Дину. Тервел разказа, че на партито на българите след успешната гала в хотела, въпросната представителка на медиите се целувала с още двама.

Самият Тервел постигна 13-ата победа в професионалния бокс, като подчини Мич Уилямс в същата галавечер. Двубоят бе тежък за българина, а след края му стана ясно, че е получил фрактура на ръката.

Тервел: Премията ми не е 1000 долара

„Не съм виждал в такива трудни мачове Кубрат да излиза с такава силна игра. Той бе много щастлив. Виждаше как губи, в 4-ия рунд мина през ада, спечели и бе щастлив. Целувката – направи го, не мисля, че е толкова виновен, няма да се фокусирам в действието му. Само ще кажа, че на партито в хотела ни въпросната журналистка дойде и се целува с още двама души. Видях ѝ поведението. Ако искат, да заведат иск. Има достатъчно свидетели, 14-15 бяхме там, свидетели. Абсолютно, беше си по-близка с някои, но какво е ставало, не знам. Легнах си. Аз не видях суши“, каза Тервел Пулев.

Целувката на Кобрата - още за скандала

Пулев: В четвъртия рунд Дину се юрна да ме убива

Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка