Боксьорът Тервел Пулев заяви при прибирането си след победата над Мич Уилямс, че премията му не в размер на 1000 долара, каквито информации се появиха. По-малкият от братята Пулеви постигна 13-ата победа на професионалния ринг. След мача стана ясно, че боксьорът е получил фрактура на лявата ръка.

„13-ти пореден успех, радвам се, смятам, че бе труден съперник и имах нужда от цял мач за себе си, да се изградя, да мина през психологически моменти да успея да преодолея себе си. Не да се откажа и за два рунда да свърши всичко. Така и аз за себе си трупам опит“, започна Тервел Пулев при прибирането си на Летище София.

Тервел: На партито ни журналистката се целува с още двама

„Чувствам се идеално, имаше настроение след мача. Забавлявахме се. Смяхме се. Независимо от травмите - аз с ръката, Кубрат има над 10 шева. Всичко бе наред. Ръката казаха, че трябва да се сложи гипсова шина, смятам да я махна скоро, за да не атрофира ръката. Казаха 3-4 седмици, но аз мисля да е по-рано махането, за да не отслабва ръката“.

„И други хора ме питаха за премията. Не е 1000 долара. Не знам, може би от гледна точка на данъците, домакините така са обявили. Това с данъците не сме го измислили ние“, каза Пулев.

„В САЩ организацията бе много стриктна. Дори преди мачовете се даваше допинг проба. Много стриктно се държат, дори е леко неприятно“, продължи по-малкият от братята Пулеви.

„Чувствам се , че имам още какво да дам. Съперникът бе неудобен. Неговият стил е такъв, че той руши играта и гледа с контраатакуващи удари да атакува и пречи. Аз се опитвах да градя, донякъде успях, донякъде – не“.

„Не биваше да казваме, че аркадата е тежка, за да продължи Кубрат да играе. Даже той мислеше, че кръвта е от противника“.

„Рано е да кажа, кога ще е следващият ми мач“.

„Не е задължително да вървим ръка за ръка, но не е проблеми да осъществяваме на една гала мачове. Това са подробности“, сподели Тервел на питане дали е възможно и в бъдеще с брат му Кубрат да се бият в една общи галавечери.