Расте напрежението преди големия мач на 27 октомври, в който Кубрат Пулев ще се изправи срещу Хюи Фюри в историческа елиминационна битка на Международната боксова федерация (IBF).

Битка, от която, ако излезе победител, Кубрат ще се сдобие за безпрецедентен, трети път в професионалната си кариера със статута на официален претендент за световната титла!

Съперникът на българина - Хюи Фюри пристига у нас още в събота (20.10), а ден по-късно в родината, след тежка подготовка в Германия, се очаква да кацне и Кубрат Пулев.

Тази зрелищна битка в тежка категория между Кубрат и британеца ще бъде предшестван от друг исторически за българския спорт момент - Тервел Пулев ще се боксира за европейската титла в полутежка категория, а ако я спечели, ще донесе във фамилия Пулеви за трети път европейския пояс, след като на два пъти, той е ставал притежание и на Кубрат в тежка категория.

Срещата между двамата, озаглавена от IBF с емблематичното име FIRE & FURY, е в “Арена Армеец”, а за нея билети се продават онлайн на сайта EVENTIM.bg, както и на всички OMV бензиностанции, OFFICE 1 SUPERSTORE, “Технополис”, книжарници ORANGE във всички молове, билетен център НДК, каса на “Арена Армеец”, каса пред Общината в Пловдив, каса на Двореца на спорта във Варна, Операта в Бургас и др.

От днес, всеки закупен билет за боксовата гала с участието нa братя Пулеви, ще носи подарък на своя притежател - едноседмична карта за безплатни тренировки в залите на фитнес центровете PULSE.

Линк към онлайн продажбата на билети: http://www.eventim.bg/

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври