На 27 октомври предстои едно от най-вълнуващите събития в света на спорта - историческият елиминационен мач между Кубрат Пулев (25 победи, 1 загуба, 13 нокаута) и шампиона на Великобритания Хюи Фюри (21 победи, 1 загуба, 11 нокаута) за световната титла на Международната боксова федерация (IBF). Gong.bg ще проследи всичко най-интересно около паметния сблъсък в специалната си секция. За всички фенове на бокса спортният сайт е подготвил страхотна изненада – билети за грандиозното събитие.

За да изживеят емоцията от боксовия спектакъл на метри от ринга, е необходимо потребителите на Gong.bg да се регистрират на страницата https://gong.bg/igra до 21 октомври включително. Победителят ще се определи чрез жребий на случаен принцип измежду всички, взели участие в играта и ще бъде обявен на 22 октомври.

Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък между Кубрат Пулев и Хюи Фюри може да откриете в специалната секция на Gong.bg. Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри. Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Пулев - Фюри

източник: Gong.bg