Мениджърът на Кубрат и Тервел Пулеви Ивайло Гоцев бе много щастлив след успеха на двамата в боксовата галавечер в София. Както е известно, Кобрата подчини Хюи Фюри и стана основен претендент за титлите на Антъни Джошуа, а Тервел спечели европейската титла след успех над Леонарджо Бруцезе.

Гоцев довери, че очаква мач с Антъни Джошуа, но и да няма такъв, то има много големи боксоьри, които могат да се срещнат с Кобрата. Гоцев обясни още, че следващият мач на Кубрат Пулев трябва да е през март или април, независимо дали ще е срещу британската звезда.

„Това беше целта - тази галавечер да стане толкова красива. Вярвахме в българската публика, както и в Хюи Фюри, който бе достоен противник. Кобрата обаче взе почти всеки рунд. Кубрат е в най-добрата си форма, откакто го познавам. Оправил си е гарда, показа и много добра защита. Виждаме в него една възродена сила, която се връща на ринга, въпреки че имаше голям застой относно мачовете”, сподели Гоцев пред DIEMA SPORT 2.

„Никой не може да изтика Кубрат от неговите цели. Той искаше да бъде част от организацията покрай срещата. Той заслужава да го има това. Искаше да направи това нещо в България, а двамата работим много добре заедно. Мач с Джошуа ще има. На Антъни му предстоят доста силни срещи. Ние сме обратно в бизнеса в тежка категория. Има ренесанс с тежките. Има други претенденти, срещу които може да се изправят. Тук беше Мануел Чар, който искаше да се изправи с него. IBF държат на думата си и дано има среща с Джошуа”, каза още Гоцев.

„Следващият мач със сигурност не трябва да е по-късно от месец март или април. Тервел току-що направи моята работа по-трудна. Имаме голям проблем да му намираме противници, тъй като удря много силно. Смятам, че той може да играе за титла в следващите 12 месеца”, завърши Ивайло Гоцев.

Величествено! Кубрат Пулев смаза Фюри и чака Джошуа

Излизането на Фюри на ринга в "Арена Армеец"

Тервел Пулев е европейски шампион с брутален нокаут

Внушителното и вълнуващо излизане на Кобрата на ринга