Британският промоутър Франк Уорън, който представлява интересите на Тайсън Фюри (25-0, 18 КО), настоящите шампиони в тежка категория Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) трябва да победят неговият клиент, ако искат да се нарекат истински шампиони.

Фюри: Ще оставя Уайлдър да си избере ръка и ще го пребия с нея!

"Тайсън е най-добрият боксьор в тежка категория. Той е шампионът, който никога не загуби титлите си на ринга. Фюри се отказа от тях, а сега ще се завърне, за да ги спечели отново. Сега никой не може да се счита за истински шампион в тежка категория, докато не победи Фюри", заяви Уорън.

След почти двугодишно отсъствие от спорта, Фюри ще се завърне на ринга на 9-ти юни срещу все още неназован противник. Британецът уточни, че възнамерява да се изкачи до върха постепенно, като първите му двубои няма да бъдат срещу "опасни опоненти".

"Аз съм на 29 години, притежавам много опит и имам страхотен промоутър като Франк Уорън до себе си. Ще започнем с малки и сигурни стъпки, но крайната цел е отново да обединя всички титли в тежка категория", заяви Фюри.

Фюри: Джошуа има качества, но аз съм твърде добър за него

"Краткосрочната цел пред мен е да се върна на ринга, танцувайки под звездите и отново да се забавлявам. Искам отново да дам на феновете това, което искат най-много - страхотна битка", допълни бившият шампион.