Шампионът на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) не е уплашен от пробивната сила на предстоящия си съперник, шампиона на IBF, IBO и WBO Антъни Джошуа (20-0, 20 КО).

Паркър, който е известен с това, че никога не е бил свалян в нокдаун или дори разклатен по време на битка, заяви че ще се усмихва на ударите на своя опонент.

Джошуа призна, че Паркър му е влязъл под кожата

"Ако той ме удари в брадичката и не ме нарани, очевидно ще се усмихна и ще направя всичко възможно да върна удара. Мисля, че някои бойци хвърлят много удари и дават всичко от себе си, за да наранят опонента си, но когато няма ефект, това може да ги пречупи", заяви Паркър

"В бокса някои бойци имат добри брадички, прото трябва да бъдете упорити, да продължавате да следвате плана си и да се опитате да ги хванете в подходящ момент и да се надяват, че може да ги нокаутирате. Знам, че ако вкарам Джошуа в беда, както Кличко направи, няма да пусна педала на гаста, ще го натисна до долу и ще го преследвам до края", добави той.

Паркър също смята, че Джошуа никак добре не приема чуждата критика. Той намира за много странно факта, че Джошуа се защитава в медиите от приказки за удар, който е получил от Дейвид Прайс преди няколко години. Паркър също така е учуден и от твърденията на британеца, че ще е необходимо срещу него да се изправи "повече от човек", за да има шанс да го победи.

Паркър: Не ми пука кой ще победи, някой ще бъде нокаутиран

"Не знам как да приемам приказките му за супер човека. Може би трябва да бъде Супермен или Батман, или нещо подобно. Не знам! Трябва да бъда повече от човек? Не знам какво повече можеш да бъдеш", заяви Паркър.

"Той беше раздразнен и от думите на Дейвид Прайс и тръгна да се защитава, което показва, че ситуацията в момента не му харесва. Странно е да се защитаваш от нещо, което се е случило преди няколко години. Смятам, че Джошуа трудно приема чужда критика", завърши новозеландецът.