Българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев разкри очакванията си за предстоящия сблъсък с Хюи Фюри в събота в зала "Арена Армеец". Победителят от тази среща ще се изправи срещу хегемона Антъни Джошуа за световната титла във версия IBF. 

"Благодаря, че сте тук да наблюдавате тази съвсем лека презентация на една тренировка, нека не ви отегчаваме с пълния ѝ вид. Мачът ще бъде зрелищен, защото противникът е много добре подготвен. В България сме и трябва наистина да победя", заяви Пулев и сподели защо иска да победи.

"Не трябва да губя, защото искам да оправдая вашите очаквания. Боксирам за вас, боксирам за България. Радвам се, когато направим нещо в България, защото ние не сме нищо по-различно от другите народи, даже напротив. Обичам ви всички", добави родният боксьор. 

"На първо място винаги благодаря на публиката и българския народ за цялата подкрепа. Ще бъде един наистина труден мач и не се знае кой ще победи. Аз съм подготвен силно, здраво и смятам, че трябва да победя. Публиката ще бъде невероятна, подкрепата ще е такава и затова казах на хората, че ги обичам", сподели още Кобрата пред DIEMA SPORT 2. 

"Ще бъде зрелищно шоу и ще остане в историята и в спомените им, защото това наистина е хубав спомен. Тежка е царската корона, но знаете, че аз обичам предизвикателствата, а това ще е наистина сериозно за мен. Надявам се да се справя с него." 

"Безразличен ми е Фюри, не мога да лъжа, той за мен е един противник, едно препятствие, което трябва да мина. Аз съм готов да се сбием с него тук, но публиката ще му се стовари на главата и затова той дори не си го и помисля. На пресконференции, на кантар съм зареден енергийно, че нямам търпение да изляза да се бия", завърши Пулев. 


Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и ще се предава от 20:00 часа пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.


Всичко за боксовата галавечер и зрелищния сблъсък може да откриете в специалната секция на Gong.bg.

Екипът на спортния сайт ще проследи всички актуални новини за събитието, настроения и реплики между боксьорите, официални изказвания и пресконференции.

Не пропускайте да се включите в играта на Gong.bg и да спечелите билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Хюи Фюри.

Боксовата галавечер на 27 октомври ще включва седем двубоя и у нас ще се предава пряко по DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA.

Gong.bg подарява билети за грандиозния двубой Пулев-Фюри на 27 октомври