Суперзвездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Конър Макгрегър се постара да изясни едно нещо - той иска да се бие отново и иска да го направи по-рано, отколкото всеки би помислил.

Шампионът на UFC в лека категория се използва „Инстаграм”, за да заяви, че предложил да се бие с Франки Едгар в UFC 222 на 3-и март, когато Макс Холоуей се оттегли от двубоя с Едгар заради контузия. От UFC обаче му заявили, че "няма достатъчно време, за да генерират приходите, които очакват".

"Ще се бия отново. Точка! Аз съм най-добрият в това. Предложих да се бия в UFC 222 срещу Франки Едгар, когато Макс Холоуей се оттегли, но ми казаха, че няма достатъчно време да генерират парите, които очакват. Бях развълнуван да скоча в последната минута и да победя последния добър боец в категория „перо”, без да мисля за всичко останало, което идва с тази игра. Моля, уважавайте безумното количество работа извън битките, което съм положил. На върха в бойните спортове. Тук съм. Зависи от тях да дойдат и да ме вземат. Защото съм тук. С уважение, Истинският шампион", се казва в публикацията на Макгрегър.

Ирландецът не се е бил в UFC, откакто спечели титлата в лека категория след победа с нокаут над Еди Алварес в UFCC 205 през ноември 2016-та година. През този период Макгрегър се впусна в авантюра в света на бокса и направи среща с Флойд Мейуедър миналия август, която му гарантира 100 милиона долара. Техният двубой се превърна и във втората най-доходоносна боксова среща за всички времена.