След известно забавяне, Хабиб Нурмагомедов се появи пред медиите в "T-Mobile Arena" в Лас Вегас за своята пресконференция след успеха над Конър Макгрегър.

В нея обаче въпроси нямаше, тъй като след своето изказване Хабиб напусна залата. Руснакът отправи извинения за случилото се след мача, но подчерта, че направеното от Макгрегър преди това е много по-сериозно. Той разкри и че е получил обаждане от президента на Русия Владимир Путин след успеха.

"Извинявайте, това не е най-добрата ми страна, знам го. Как могат да говорят. Защо говорите за скачането от клетката? Той (Макгрегър) говори за моя район, моята държава, баща ми. Дойде в Бруклин и счупи автобус, почти уби стотици хора, а се говори за скачането ми над клетката."

"Всички знаят какъв съм, казвам ви, не само той, целият му екип ме атакуваха. Поясът е тук, аз съм неоспоримият, непобеден шампион."

"Този спорт е за уважение, не за говорене на глупости. Казах, че искам този мач. Не искам съперниците да говорят глупости, за бащата, за религия, не можеш да говориш за религия."

"Знам, че баща ми ще ме убие като се прибера затова което се случи. Извинявайте за всичко това, Невада, Вегас."

"Путин тъкмо ми се обади, каза, че се гордее с мен, поздрави ме за победата. Казах ви, че всичко ще се промени от 6 октомври и ще го направя", допълни Хабиб.