Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа предугади развоя на събитията в един евентуален мач с Кубрат Пулев. Според британеца най-добрият ни представител в бокса би издържал най-много 4 рунда. 

Пулев: Очаквана развръзка, пазят го Джошуа

"Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в четвъртия рунд, може би Пулев нямаше да премине през него", коментира Джошуа.

Както е известно Пулев се отказа от мача с Джошуа заради контузия. За негов заместник бе определен Карлос Такам, който загуби безславно в 10-ия рунд след техниски нокаут за британеца.

Джошуа разкри, че 12-те дни за подготовка за битката с Такам са му били крайно недостатъчни. Ограниченото време за разузнаване на противника му е попречило да осигури взривоопасния завършек, който всички очакваха от него.

Неправилно решение, съдията развали мача - вашето мнение след Джошуа - Такам

"Такам е по-нисък, той знае как да използва дясната си ръка, това е, което направи промяната на съперника интересна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него всеки ден", каза още световният шампион.