Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви днес, че иска да види как неговият клиент се изправя срещу бившия шампион в тежка категория Тайсън Фюри в изцяло британска боксова галавечер, която да бъде организирана през следващата година.

Дилиан Уайт: Сега аз съм претендент №1 за битка с Уайлдър

През изминалата вечер Джошуа защити успешно титлите си на IBO, IBF и WBA срещу претендента Карлос Такам чрез технически нокаут в 10-ия рунд. По време на интервюто след края на битката Хърн заяви, че през 2018-та година иска Джошуа да се изправи или срещу шампиона на WBO Джоузеф Паркър или срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър.

Днес става ясно, че Хърн не е изключил и възможността за предстояща битка с Фюри, който все още очаква окончателното решение на Великобританската антидопингова агенция, след като бе заловен в употребата на кокаин през юли.

Промоутърът на Джошуа обеща още три супер битки, Кобрата не е сред тях

"Мисля, че евентуална битка на Джошуа с Уайлдър би била една от най-големите в света на бокса и мисля, че тази битка ще се случи през 2018-та година. Но Тайсън Фюри е човек, който бихме искали да видим обратно в спорта и бихме искали той да се изправи срещу Джошуа. Дали той ще се завърне, обаче, това е друг въпрос. Той трябва да реши проблемите си с Великобританската антидопингова агенция", заяви Хърн.