Световният шампион по бокс при професионалистите в тежка категория Антъни Джошуа изпрати ясно послание към Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри преди мача между двамата, който ще се състои в неделя сутринта (2 декември).

„Чувствам се перфектно и съм гладен за още успехи. Стремя се да бъда активен постоянно. Не трябва да излизам от форма. За мен е от изключително важно значение възстановяването ми след всеки един мач“, сподели Джошуа в интервю за CNN.

„Планирането за всеки един мач е от особено важно значение. Винаги трябва да се подготвиш много добре. Всяка една среща е много важна“, добави британският боксьор.

„Стремя да се фокусирам върху себе си. Най-важното е да бъда концентриран. Гледам да не съм заобиколен от негативна енергия. Много е важно да намериш баланса“, продължи той.

„Искам да направя едно послание. 30 април е денят, „Уембли“ е стадионът. Аз съм повече от готов да се бия с всеки един от тях. Ако са готови да се изправят срещу мен, са добре дошли. Иначе нека не спекулират с името ми“, каза още Антъни Джошуа.

Напрежението расте, Уайлдър и Фюри почти се сбиха (видео)