Големият мач между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри наближава и с всеки изминал ден напрежението се покачва все повече и повече. Това си пролича в пълна степен, когато двамата бяха изправени лице в лице пред медиите в Лос Анджелис. 

В този момент американският боксьор започне да сипе закани към "Циганския крал", като не спираше да повтаря: "Обещавам ти! Обещавам ти! Обещавам ти! Ще нокаутирам, задник, обещавам ти!". Той се доближи неколкократно в опасна близост до британеца, за да му го изкрещи в лицето. 

Първоначално Фюри приемаше с усмивка тези закани и демонстративно местеше лицето си. Докати конферансието не се протегна да ги раздели и тогава хора от обкръжението на Уайлдър скочиха, самият британец посегна да изтласка ръцете му и се наложи охраната да се намесва и да успокоява страстите. 

Големият мач ще се проведе в неделя рано сутринта българско време, а победителят в този мач ще се окичи с колана на световен шампион в WBC. В момента титлата се държи от американеца, който провежда задължителна защита срещу англичанина.