Ивет Горанова е едва на 19 години, но мечтите ѝ са безгранични. Повечето от тях са свързани със спорта, и най-вече предстоящата Олимпиада в Токио 2020.

Ивет Горанова донесе злато за България от Европейските игри в Минск. Състезателката по карате спечели златен медал в категория до 55 килограма на дисциплината "кумите".

Чаровницата, която е обявена за номер 1 у нас, даде специално интервю за „Събуди се” по NOVA.

„Тези Европсйки игри са точно като Олимпиада, но за Европа. Всички се готвят много за това състезание, на него участват само Топ 8. Мечтите нямат граници, на 19 години съм. Играх народни танци преди да се заема с карате. Голямото желание и упоритостта, която полагам във всяка тренировка, това ме е направило шампион. Винаги съм се влагала, много мразех да губя. Ако се случеше – побеснявах. Не съм се научила да губя все още. След среща, задължително рев. Дори сега си рева на състезание”, споделя Горанова.

„Не помня кога съм загубила в България за последен път. Целият ми живот е това. Излизам всеки ден на кафета с приятели, имам гадже. Има желаещи.”

„Имам над 200 медала. Повечето са закачени на стената, последните ги прибирам в кутия. Когато има контузия, си викам, значи съм във форма. На едно състезание в Турция ми счупиха носа.”

„И да се побъркам, важното е да съм на Олимпиадата и да взема медал. Мечтата ми другата – е да стана полицайка”, допълни Ивет Горанова, която е бронзова медалистка от световно и европейско първенство.