Боецът от ММА Конър МакГрегър обяви, че поставя край на кариерата си. Ирландецът използва профила си в една от социалните мрежи, за да оповести решението си.

МакГрегър се оказа страстен футболен фен 

„Здравейте, фенове. Едно бързо съобщение. Реших да се оттегля от спорта, известен в наши дни като смесени бойни изкуства (ММА). Пожелавам на всичките си бивши колеги успех. Сега се присъединявам към бившите ми колеги в това начинание, вече в пенсионирането. Пина коладите са за моя сметка“, написа МакГрегър.

Това не е първиятс случай, в който 30-годишният състезател слага край. През 2016 година той направи същото. Няколко месеца по-късно обаче се завърна за бой с Нейт Диас.

МакГрегър прави дебюта си през 2008 година, като в кариерата си постигна 21 победи и записва едва 4 поражения. Преди две години направи опит да пробие и в професионалния бокс, но бе спрян от Флой Мейуедър. 

Появи се видео от инцидента с Конър МакГрегър

Боецът е популярен с буйния си нрав. Наскоро той бе задържан, след като счупи телефона на свой фен в Маями. МакГрегър трябва да се изправи и пред съда по това провинение.

МакГрегър на съд след инцидента в Маями