ММА боецът Конър Макгрегър е отявлен футболен фен. Преди години той дори тренира във футболен отбор и има мачове в любителска лига. Окончателната раздяла с футбола идва през 2013 година, когато започва да се занимава със смесени бойни изкуства  в UFC. Но, любимата игра не се забравя, той винаги е на трибуните на знакови големи мачове и дори се пусна в тренировка с Кристиано Роналдо.

Макгрегър посети и Световното първенство в Русия миналото лято като дори се снима с Владимир Путин.

"Като млад се увличах от играта, играех като нападател или полузащитник, бях ефективен, разрушителен и ловък. Като футболист научих много неща и навици като да работя в екип, да съм лидер, да съм целеустремен, да съм самоотвержен и дисциплиниран. Можех да стана отличен професионалист. Ако си вярваш, ти можеш да постигнеш всичко, да станеш лекар, футболист, учен, музикант или космонавт, способен си на всичко", коментира Конър в интервю за сайта на ФИФА.

"Манчестър Юнайтед е любимият ми клуб, на 8-годишна възраст дори имам снимки с екип на отбора. Станах фен на отбора заради успехите и манталитета на хората в тима. В ирландските легенди на отбора - Денис Ъруин и Рой Кийн, те бяха пример за мен", добавя звездата в бойните спортове.

"Кристиано Роналдо е феноменален човек, спортист и бизнесмен. Той е дисциплиниран, перфекционист и предаността му към футбола вдъхновяват хората по целия свят - най-вече децата. Вижте какво прави той в Шампионска лига на 34 години! Хеттрикът му срещу Атлетико Мадрид, срещу една от най-добрите защити в Европа", добави той.

"Ибрахимович каза: Конър Макгрегър е Златан в ММА. Уважавам го, но трябва да поясним, има само един Конър Макгрегър. Ако Златан се опитва да бъде Макгрегър във футбола му желая успех", добави боецът.