След като преспа в ареста в Маями заради инцидент със свой фен, сега Конър МакГрегър продължава да си има неприятности и ще се яви и пред съда. В понеделник той счупи телефона на свой запалянко, който си позволи да го снима в хотел без негово позволение, после взе апарата със себе си и напусна сградата. 

Полицията обаче го арестува и го обвини в кражба и непристойно поведение, като за да излезе от ареста плати 13 хил. долара гаранция. Сега срещу него е заведено дело за 15 хил. долара обезщетение от страна на фена и се очаква то да започне другата седмица. 

Пострадалият твърди, че изживял тежък емоционален стрес, след като телефонът му бил счупен и взет от МакГрегър. Затова оценява страданието си на 15 хил. долара, като иска да му бъдат възстановени и 1000 долара за апарата. Всъщност телефонът струвал в пъти по-малко, но такъв е искът на фена. 

"Целият този фарс е просто един бърз начин банковата сметка на Конър МакГрегър да бъде източена от един човек, който е видял лесна възможност да направи добра сума пари от нищото", споделя адвокатът на ирландския ММА-боец.