Скандалният бивш шампион по бокс Флойд Мейуедър отново се завърна в центъра на вниманието, след като се подигра на бившия си опонент Оскар Де Ла Оя за желанието му да се изправи срещу суперзвездата на UFC Конър Макгрегър.

"Същият този Оскал Де Ла Оя протестираше и се опитваше да провали битката ми с Конър МакГрегър. Сега точно той се опитва да си уреди битка с него. Той или е лицемер, или отново се е върнал към кокаина. Този човек все още смърка линиите! Всички негови хора се опитваха да протестират срещу битката ми с МакГрегър. Но всички вие знаете, че аз износих МакГрегър в тази битка. Знаете, че направих нещата да изглеждат по-добре за всички зрители", заяви Мейуедър.

Бившата на Роналдо се забавлява с Хамилтън и МакГрегър

Ето и обръщението на Де Ла Оя към Макгрегър от преди няколко седмици: "Знаете, че все още съм конкурентен. Аз тайничко тренирам. Сега съм по-бърз и по-силен от всякога. Знам, че мога да победя Конър МакГрегър за два рунда. Бих се завърнал на ринга за тази битка".

Към този момент МакГрегър не е наясно със собствените си бъдещи планове, след като прибра 140 милиона долара от битката с Флойд Мейуедър в края на август. Докато се говори за негово завръщане във UFC или за боксова среща с Мани Пакиао, МакГрегър си спретва битки в ирландски нощни заведения.

Каквото и да се случи с МакГрегър през следващите месеци, слуховете за потенциално негово завръщане на боксовия ринг няма да спрат.