Феновете от света на смесените бойни изкуства ще трябва да изчакат още малко, за да разберат съдбата на ирландската суперзвезда Конър Макгрегър.

През изминалия ден в Ню Йорк Макгрегър, съучастникът му Саян Коули и техния юридически екип се явиха в съда в Бруклин, за да отговарят по обвиненията за хаоса, който причиниха в "Барклейс център" през месец април.

Всичко обаче свърши доста бързо, тъй като екипът на Макгрегър информира съда, че възнамеряват да отложат делото. С това заседанието приключи и бе насрочено ново такова, което ще се проведе на 26-ти юли.

След това член на юридическия екип на Макгрегър прочете изявление от негово име: "Съжалявам за действията си, които ни доведоха до тук. Разбирам сериозността на този въпрос и се надявам, че всичко ще бъде изгладено. Благодаря на всички".

Последва и изявление на мениджъра на Макгрегър Ауди Атар, който обаче не пожела да обсъди подробности по последното споразумение.

"Днес сме тук, за да се съсредоточим върху делото. Няма да се фокусираме върху бъдещи планове, докато не приключим по този въпрос. В момента водим добри преговори с районния съдия, затова ще се съсредоточим върху това и по-късно ще обърнем внимание и на бъдещите планове", заяви Атар.

Напомняме, че на 5-и април Макгрегър, Коули и техни съотборници нахлуха в паркинга на "Барклейс център" след края на медийния ден за събитието UFC 223, където започнаха да блъскат по автобус на UFC, който транспортираше бойците обратно към хотела. В целия този хаос Макгрегър вдигна една количка и я захвърли по автобуса, счупвайки прозорец, който пък падна по лицата на няколко бойци на организацията. В следствие на нанесените наранявания Майкъл Киеза и Рей Борг отмениха срещите си, които трябваше да се проведат на следващия ден.