Вече достатъчно време се говори за потенциална ММА битка между боксовата легенда Флойд Мейуедър-младши и суперзвездата на UFC Конър Макгрегър, че две от най-големите букмейкърски къщи да пуснат своите залози.

Преди няколко дни британски букмейкъри определиха Макгрегър като огромен фаворит в евентуална битка с коефициент от едва 1,11. Други техни колеги пък фаворизираха ирландеца дори повече, след като му дадоха коефициент за победа от едва 1,10. И на двете места победа за Мейуедър се оценява с коефициент 7,50.

Това означава, че ако заложите 10 долара за победа на Макгрегър, ще спечелите едва 1 долар. Подобен залог за Мейуедър обаче би ви донесъл сумата от 75 долара.

Някои букмейкъри дори пуснаха и условия към предложените коефициенти. В тях се казва, че ставките важат само, ако битката се състои по правилата на смесените бойни изкуства и се случи преди 1-ви септември 2019-та година. Те дори пуснаха и максимално допустим залог в размер на 2000 долара.

Подобна среща беше смятана за почти невъзможна преди няколко месеца, но Мейуедър вдигна доста шум в последните няколко седмици и стана ясно, че той обмисля да започне подготовка с шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли.