Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри най-накрая изглеждаше напълно сериозен в намеренията си да започне процеса по своето изслушване пред Британската антидопингова агенция, което трябваше да се проведе вчера (11 декември) и да бъде предварителната стъпка, за да му бъде върнат боксовия лиценз, но очевидно това не е сред основните приоритети пред Фюри.

Вместо това, Фюри беше зает с публикуването на видеоклип, в който танцува колата си...

 

Show me ❤️

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на

Непредсказуемият британец многократно е заявил, че наистина иска да върне в правия път своята боксова кариера, но доказателство за това все още няма, а последното му своеволие със сигурност не помага на собствената му кауза.

От Британския боксов борд по контрола (BBBofC), които отнеха лиценза на Фюри миналата година, вече заявиха, че няма да обмислят преразглеждане на решението си, ако преди това британеца не премине през изслушването си пред Британската антидопингова агенция (UKAD). Фюри е обвинен в използването на забраненото вещество нандролон и ако изслушването пред агенцията - ако изобщо някога има такова - потвърди употребата на забранената субстанция, Фюри може да се изправи пред доста продължително отстраняване от спорта, което би могло да убие всички потенциални желания за завръщане.