Най-популярният британски промоутър Еди Хърн изглежда не се е отказал от идеята да сътвори най-голямата битка в британския бокс, като изправи един срещу друг Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Хърн побърза да уточни, че това няма да се случи в близко бъдеще.  

В последното си интервю той заяви, че в идеалния случай би искал Джошуа да се изправи срещу Джоузеф Паркър, Дионтей Уайлдър и след това към края на годината срещу Тайсън Фюри, но промоутърът добави, че Фюри трябва да обърне сериозно внимание на исканията си, когато обсъждат подобна битка, казвайки, че "Циганският крал" иска повече от 50/50 финансово разделение, което искане Хърн намира за смешно. Представителят на Джошуа също така заяви, че Фюри трябва да загуби сериозна телесна маса, ако иска да се изправи срещу световния шампион.  

"Шегата на страна, но Тайсън към момента не прави нищо сериозни и има доста дълъг път да измине. В момента той не може да работи правилно, защото е доста тежък", заяви Хърн.

Британецът оценява потенциална битка между Джошуа и Фюри като най-голямата боксова среща в британския бокс и заяви, че началните тренировки на Тайсън са един добър знак като за начало.  

"Мисля, че има шанс за Тайсън към края на годината. В един идеален свят, в следващите три битки Джошуа ще се бие с Паркър, Уайлдър и Фюри. Това е мечтаната развръзка, но ние със сигурност трябва да се бием с двама от тях, така че Фюри ще трябва да почака", добави той.  

Хърн завърши с думите, че окачва от Британския боксов съвет по контрола (BBBofC) да разрешат повторно лицензиране на Фюри през януари или февруари. Ако това се случи, това би могло да проправи пътя за битка между Джошуа и Фюри в края на годината, но тройката от битки на Хърн изглежда доста оптимистична за този спорт.