Дали ирландската суперзвезда Конър Макгрегър ще се завърне в света на смесените бойни изкуства и по-точно в Ultimate Fighting Championship (UFC)? Той и организацията ще се опитат да уточнят това още този уикенд.

Единственият боец на UFC, който някога е притежавал едновременно шампионските титли в две теглови категории, ще се срещне с президента на организацията Дейна Уайт този уикенд в Ливърпул, Англия, за да обсъдят следващият ход в кариерата на вече бившия шампион.

"Ще се срещнем с Макгрегър, за да обсъдим бъдещето му – това е следващата стъпка в нашите взаимоотношения. Не мога да направя нищо с неговите проблеми с правосъдието, той ще трябва сам да разреши този проблем. Преди всичко на него му предстои съдебно дело през юни, но този уикенд ще летя до Ливърпул и ще говоря с него за неговото бъдеще при нас", заяви Уайт.

Конър Макгрегър не се е състезавал в UFC, откакто надделя над Еди Алварес на събитието UFC 205 в „Медисън Скуеър Гардън“ през ноември 2016 г. След това ирландеца проведе мултимилионна боксова среща с легендата Флойд Майуедър в Лас Вегас през август, която загуби чрез технически нокаут в 10-ия рунд.