Пилотът на Булбет Рали Тийм Тодор Славов постигна поредния си успех през този сезон, след като триумфира в благотворителното автомобилно шоу "Шампион на шампионите", което за трета поредна година събира най-силните български пилоти в помощ на благотворителна кауза.

През тази година състезателите имаха за цел да съберат средства за Института по детско психиатрично здраве и развитие за децата с аутизъм. За първи път надпревара се проведе на единствената писта у нас, а именно "Дракон".

В схемата на състезанието участваха 16 пилоти, разпределени в 8 серии. По пътя си към титлата Славов отстрани последователно Ани Ванков, Росен Даскалов, а на полуфинала се справи с пистовия шампион за сезон 2010 Румен Дунев.

Във финалното състезание 26-годишния варненец имаше за съперник петкратния рали шампион на България Димитър Илиев. В оспорвания двубой Тодор Славов победи с минималната разлика от 4 десети.

"Щастлив съм от победата, но по-важното е да съберем достатъчно средства за каузата, заради която сме тук. Сезонът ми не можеше да бъде по-добър.Постигнахме големи успехи в Световния рали шампионат, получихме признанието на родните журналисти, а сега и тази победа – няма как да не сме доволни", сподели след финала на благотворителното състезание Тодор Славов.

С надпреварата на писта "Дракон" на практика се сложи край на автомобилния сезон 2010 у нас. На 21 декември предстои официалното награждаване на шампионите от Българската федерация по автомобилен спорт. Церемонията ще се състои в хотел "Кемпински Зографски" от 10:00 часа.