Рали Сливен протече по възможно най-добрия начин за екипа на Григоров рейсинг тийм. Григор Григоров и Петър Сивов убедително отстояха своя професионализъм, мотивация и безапелационни умения през цялото време.

Пилотът показа уверено водене на автомобила с много високо темпо от първия супер специален етап до последния пауърстейдж, като и на двата етапа екипажът беше на второ място в генералното класиране.

Стратегията на отбора беше ясно изразена още от самото начало на състезанието. 

"Моята цел като пилот беше да карам чисто, без грешки с точна и правилна траектория, като прогресивно увеличавам темпото, докато се сработим напълно с Петър. Идеята беше да съхраним максимално техниката и да сведем рисковете до минимум, за да подсигурим международните си участия", коментира Григоров след надпреварата.

След съботния ден и никак леките 130 състезателни километра, разпределени в 7 скоростни етапа, Григоров и Сивов нощуваха на трета позиция в генералното класиране и като лидери в своите класове. 

Битката между тях и основния им конкурент беше равностойна и определено интригуваща, но лидерството на Григоров се запази до самия край на надпреварата. 

В неделния ден титулуваният млад пилот и неговият навигатор „натиснаха здраво“ и дадоха всичко от себе си за почетно класиране. Нещо повече – в третия състезателен ден синхронът между Григор и Петър бе вече изграден и това им позволи да бъдат уверени заедно и да „летят“ по отсечките.

Наградите, които двамата завоюваха са:
- 3-то място в общото генерално класиране
- 1-во място в клас RC4
- 1-во място в клас „Един двигателен мост“
- 3-то място в общото генерално класиране от Балканския рали трофей
- 1-во място в клас „ERT Junior” от Балканския рали трофей
- 1-во място в клас „ERT 3“ от Балканския рали трофей
- 1-во място в клас „RC4” от Балканския рали трофей
- 1-во място в група „Купа Тодор Славов“

Целият екип изказва благодарности за прекрасната организация на перфектното състезание. Рали „Сливен“ за поредна година се затвърди като абсолютния фаворит на Григоров рейсинг тийм. Изпълнено с позитивни емоции и категорични позитиви, отборът е нетърпелив да премине отново по това трасе догодина. 

В по-близък план обаче следващата надпревара, в която печелившият екипаж ще вземе участие е рали „Стари столици“ от националния шампионат.