Дамският екипаж Диана Стоянова/Иванела Иванова записа историческо класиране на рали България. Двете дами с Хонда Сивик завършиха на 4-о място в общото класиране на ралито, което беше последен кръг от националния рали шампионат. Те спечелиха и първата позиция в клас RC 3.

Ето и мнението им, което те споделиха след напрегнатата надпревара.

"Щастливи сме, че бяхме част от 49-то издание на Рали България. Състезание, което показа, че може да поддържаме добра скорост в отсечките и да владеем автомобила. В събота имахме дребни технически проблеми след двата дълги етапа Дюлино и Козичино, но те бяха отстранени още в сервизната зона. В неделния ден се борихме да защитим първата си позиция в класа и да завършим успешно в надпреварата. В крайна сметка стигнахме до финала на 1-во място в клас RC3, 3-то в класа за предно предаване и 4-та позиция в генералното класиране. Поздравления за всички колеги, които достигнаха до финала. Също така искам да изкажа благодарността си към целия екип на Диамо за светкавичната работа по време на цялото състезание", коментира Диана Стоянова. 

"Радвам се, че достигнахме до финала на най-голямото рали у нас. Рали България беше доказателство, че можем да се борим наравно с мъжете. Честито на всички екипажи, които успяха да завършат успешно в състезанието", каза Иванела Иванова.