Петкратният рали шампион Димитър Илиев изпробва днес нови навигатори на трасето на рали България в к.к. Боровец. Шампионът не търси заместник на сегашния си партньор Янаки Янакиев, а участва в състезанието Trader Rally Cup за определяне на „Най-добрия навигатор-непрофесионалист”.

Победителят в състезанието стана Тодор Цветанов, под инструкциите на когото Митко постигна най-добро време, 1:58:6 мин. Надпреварата Trader Rally Cup е за хора, които се занимават с търговия на световните борси през интернет, а високите скорости са им слабост.

Провежда се за първи път тази година, но организаторите от trader.bg имат амбицията да стане ежегодно. „Усещането да влезеш в завой с 120 км в час е невероятно. Адреналинът ти се покачва изключително много, както при решаващи сделки на борсата”, споделя победителят в състезанието Тодор Цветанов. Димитър Илиев е петкратен шампион в българския рали шампионат (2000, 2001, 2006, 2007 и 2008 г.) и един от тримата българи, печелили най-престижното състезание в страната – Рали България, през 2007 г. Тодор Цветанов търгува на борсата през интернет в продължение на 4 години. Средната доходност, която постига за този период, е 90%.