Само дни, след като се появи с официалната си приятелка Вивиан Бъркхард на кино фестивала в Кан, Люис Хамилтън бе забелязан да държи за ръката вокалистката на Пусикет Долс Никол Шерцингер. Явно Мис Гренада не успя да задържи за дълго интереса на пилота от Формула 1, и той, с бързината на болид, скочи в следващите обятия.

Въпреки че говорител на Хамилтън опита да отрече между клиента му и Никол да има интимна връзка, тази вечер папараците го изловиха на романтична разходка с нея на пристанището в Монте Карло.

Двамата бяха свързани още по време на наградите на MTV в Монако, където Никол пя, а Люис връчи един от призовете. Хубавицата дори определи 23-годишния британец като „сродна душа”. 29-годишната певица прелетя специално от САЩ до княжеството, за да наблюдава Гран При на Монако в неделя, което нейният приятел спечели.

Интересното е, че мис Шерцингер пристигна в бокса на Люис, точно след като той бе отпратил Вивиан Бъркхард към родната Грената, под предлог, че го разсейва преди състезанието.

Никол обаче остана в бокса, и дори изгледа старта в компанията на бащата на Люис Антъни и брат му Никълъс.

По план Вивиан трябваше да се върне при Хамилтън след месец. Не е ясно обаче дали ТЕЗИ снимки няма да я откажат…