Бившата приятелка на Флавио Бриаторе - Наоми Кемпбъл, призна, че е имала период в живота си, в който е била зависима от наркотиците, а също така е имала проблеми и с алкохола.

Ослепителният супермодел заяви за дрогата: „Тя те откъсва от света. Никога не съм си мислела, че съм алкохоличка, но и това върви ръка с ръка с наркотиците.”

„Емоционално аз бях просто мъртва. Бях емоционално непривързана към себе си. Трябва просто да се сковеш от болката си, а аз съм погълнала тонове наркотици. Както на всеки друг, това не ми харесваше.”

„Алкохолът и наркотиците бяха алергия за мен и те не ме направиха по-добър човек.”

„Бях парти момиче, започнах доста късно - на 24. Забавлявах се много, но на сутрините не можеш да изляза от леглото без това.”

„Забавленията идват с последствия. Ти убиваш себе си. Аз бях активно пристрастена, но все още можех да функционирам. Важното е след това да успееш да се възстановиш.”

„Когато знаеш, че ти трябва помощ, ти трябва време да се справиш с проблема. Привикнах към нова дисциплина. Казваш, когато си готов да го кажеш. Това не е срамно. Има хора които се измъкват от този затвор като Ерик Клептън”, казва още Наоми Кемпбъл, която е имала късмета да се пребори с наркозависимостта си.