Шефът на Мерцедес Тото Волф няма никакви притеснения работата между тима и Люис Хамилтън да остане напълно прозрачна, въпреки че британецът ще се присъедини към един от големите конкуренти Ферари през 2025-а година.

„Мисля, че това, което винаги съм се опитвал да правя като ръководител на отбора и всички ние в Мерцедес, е да бъдем прозрачни и честни. И нищо няма да се промени в това отношение през 2024 година", сподели Волф.

„По отношение на бъдещото развитие, мисля, че това е нещо, което трябва да разгледаме. Правилата остават почти същите. И когато става въпрос за 2025 г., ще оценим по-късно през сезона какво означава това от гледна точка на технически информация, но това изобщо не ме притеснява. Имаме инженери, които ни напускат и отиват в други отбори, а периодите на предизвестие понякога са само шест месеца. Така че нямам никакво съмнение в почтеността на Люис по отношение на споделянето на информация. И в това отношение искаме да сме сигурни, че това е успешен сезон и за двамата пилоти, и успешен сезон за Мерцедес и за всички. Ще дадем всичко от себе си, за да го постигнем", допълни шефът на тима.