Трикратният световен шампион Макс Верстапен сподели, че предпочита да има голяма предина и да печели убедително във Формула 1. Нидерландецът също така заяви, че вече е постигнал всичко, което е искал в спорт и няма нови цели. 

„Поне 20 секунди! Участвал съм в страшно много състезания с близки битки по време на кариерата си. Много по-голямо удоволствие ми доставя ако настроим както трябва колата и сме 100% уверени, че сме в състояние да спечелим с голяма разлика. Разбира се, феновете не искат да чуят това, но аз съм честен, нали разбирате?“, сподели нидерландският пилот пред Sky Sports F1.

„Тук съм, за да печеля и да постигам собствените си успехи. Какви нови цели имам? Във Формула 1 никакви. В F1 вече съм постигнал всичко, което исках в този спорт. Сега въпросът е да се задържа на нивото, на което съм в момента и разбира се, да печеля още победи. В някакъв момент искам да опитам най-различни автомобилни дисциплини извън F1, така че определено няма да съм тук, докато навърша 40. Трябва да продължа да печеля до 2028 г., така че ще видим какво ще стане!“, каза още Верстапен.