Тото Волф отново коментира темата за напускането на Люис Хамилтън. Австриецът вярва, че тимът ще се намира в добри ръце през следващата година. 

Австриецът вярва, че Ръсел може да води Мерцедес през следващата година.  Въпреки трудната кампания през 2023 г., 25-годишният британец винаги е бил разглеждан като бъдещия лидер на тима от Бракли. Разбира се, напускането на Хамилтън ще помогне това да се случи по-бързо.

„Ръсел има потенциала да бъде следващият лидер на отбора. Той е от поколението на Ландо Норис,[Шарл Льоклер и някои други пилоти.

Знам, че в последно време се говори само за Люис. В същото време има едно нещо, за което не се говори достатъчно - Джордж. Той доказа, че може да се бори и да записва силни резултати“, добави шефът на Мерцедес.

Не бих могъл да си пожелая нов лидер на отбора, когато Люис си тръгне, няма съмнение в това. Имаме толкова солидна основа, толкова бърз, талантлив и интелигентен човек в колата. Затова трябва да направим правилния избор за втория пилот и втория кокпит.“