Тото Волф определи изказването на Кристиан Хорнер, че Макс Верстапен е най-добрият пилот във Формула 1 понастоящем като „дразнене“. Шефът на Ред Бул заяви, че представянето на Джордж Ръсел зад волана на Мерцедес е доказало качествата на нидерландския пилот. Ръководителят на екипа от Бракли обаче бе категоричен пред австрийската телевизия ORF, че подобно сравнение е невъзможно.

„Кристиан не може да спре да ни дразни отстрани, но това е част от играта. Най-добрите пилоти н грида може да ги преценяваш единствено, ако ги пуснеш да се състезават един срещу друг с еднакви автомобили“, заяви Волф.

„Не сме гледали Люис срещу Макс, Джордж срещу Люис, не сме наблюдавали Шарл Льоклер в топ кола. Но бъдещето принадлежи на младите пилоти, в някакъв момент те ще се състезават с едно и също оборудване и тогава ще видим кой е най-добър", добави още той.

„Мисля, че Ред Бул със Серхио Перес ще е далеч по-силен съперник в конструкторския шампионат. Оценката ми за Перес е много висока. Интересно ще е също така да видим как ще се справи срещу Верстапен", каза шефът на Мерцедес.