Шефът на Мерцедес Тото Волф говори преди Гран При на Австралия. Той сподели, че се надява отборът да постигне напредък в Мелбърн.

„От Джеда насам работим усилено, за да надградим наученото от първите две състезания. Окуражаващо е да се види потенциалът на W15. Има ясни области за подобрение. Изглеждахме конкурентоспособни в завоите с ниска и средна скорост, но тези с висока бяха нашата сериозна слабост досега“, сподели той.

„Работим усилено, за да разберем защо представянето не отразява очакванията ни. Подобряването на това е основен фокус за нас. Надяваме се да постигнем известен напредък в Мелбърн. Информацията от тази писта ще направлява развитието ни през следващите седмици", каза още Волф.

„Страхотно е да усещам енергията и решителността, които текат във фабриките, докато в същото време работим за разкриване на потенциала на автомобила. Оставихме много точки на масата и в Бахрейн, и в Саудитска Арабия. Започнахме доста силно във всеки уикенд, изпълнявайки обичайните си тренировъчни програми, но така не успяхме да изпълним това първоначално обещание", завърши шефът на Мерцедес.