Шефовете на Ред Бул и Мерцедес отново се захапаха. Този път Кристиан Хорнер и Тото Волф влязоха в словесна битка относно Джордж Ръсел. 

Преди дни ръководителят на "биковете" сподели, че от тима обмислят варианта да привлекат британския пилот, който има договор с Мерцедес до края на следващия сезон.

"Джордж Ръсел остава без договор в края на следващата година. Ще е глупаво да не вземем и това предвид. Има и други талантливи пилоти, които ще останат без контракт", сподели Хорнер.

Тото Волф определено не остана доволен от думите на колегата си и категорично заяви, че Джордж Ръсел е пилот на Мерцедес и ще остане такъв.

"Винаги се опитва да започне някакви глупости. И това е част от играта. Джоржд е пилот на Мерцедес, винаги е бил такъв и надявам се винаги ще остане. Имаме дълъг договор с него", сподели той след Гран При на Сингапур.

Волф също така намеси и Кими Антонели в картинката: "Те двамата са бъдещето. Те ще бъдат пилоти на Мерцедес и занапред. Имаме договори с Джордж и Кими, които продължават доста, доста са сложни от към опции и варианти"