Решението на Тото Волф може да повлияе лошо на Мерцедес. Това смята световния шампион от сезон 2016 Нико Розберг. Според него бъдещето на Хамилтън в тима от Баркли зависи изцяло от решението на Волф дали ще напусне Мерцедес в края на сезона. В момента Люис води преговори за продължаване на договора си със Сребърните стрели, но преговорите в момента са в застой. Розберг смята, че Хамилтън изчаква решението на Волф дали ще продължи да ръководи отбора на Мерцедес.

„Според мен Люис е убеден, че Тото Волф е неизменна част от успехите на Мерцедес. Ако той си тръгне това може да повлияе на резултатите. Това може да е голям проблем за тима“, заяви Розберг.

Шефът на тима от Баркли отрича да напусне в посока Астън Мартин и вярва, че решението на Люис не зависи от това дали той ще остане.

„Искаме Люис да е част от отбора. Има възможност да постигне още успехи и не смятам, че аз съм причината да не е подписал нов договор. Все още не съм взел конкретно решение за бъдещето си в Мерцедес“, заяви Волф.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.