Мерцедес ще въведе нови подобрения и новости по колите си за предстоящите 2 състезания във Формула 1 преди лятната пауза, обяви босът Тото Волф. 

Сребърните стрели регистрираха труден период и година половина нямаха победа преди да спечелят последователно в Австрия и Великобритания чрез Джордж Ръсел и Люис Хамилтън. 

„Ние намираме представянето, което търсим и което очакваме и това се отразява на времената ни за една обиколка. Не бе така през последните 2 години. Предстоят обаче още подобрения за Будапеща и Спа", заяви Тото Волф. 

„В същото време обаче, не трябва да се успокояваме. В Австрия спечелихме заради инцидента между Макс и Ландо, но на „Силвърстоун” имахме необходимото темпо и успехът бе заслужен, защото Джордж и Люис водеха при всякакви условия. Просто най-накрая намерихме баланса на колата и това е ключа, а не някакво чудо от предното крило. В крайна сметка от доста време не сме били в тази позиция и толкова близо до върха, което ни кара да вярваме, че нещата могат и да са още по-добри. Сега трябва да запазим спокойствие и да продължим да работим здраво", добави той.