Макс Ферстапен спечели Гран При на Бразилия след невероятна драма. Ето какво сподели холандският пилот след края на състезанието:

"Люис беше много бърз. Трябваше да атакувам през цялото време. Два пъти правих страхотни изпреварвания. След това можех да контролирам състезанието. Невероятно, беше забавно и е страхотно чувство да спечеля."

Вторият в класиренето Пиер Гасли беше изключително щастлив от първия си подиум в кариерата. В последния завой двамата с Люис Хамилтън бяха гума до гума в битка за втората позиция:

"Той се спарви чудесно. Много се извинявам на Алекс Албън. Беше моя грешка, извинявам се. Чудесно състезание за Макс. Те бяха една класа пред нас. Нямаше как да се борим с тях, дадох всичко от себе си. Опитахме абсолютно всичко. Те просто бяха много по-добри от нас в правите", заяви Люис Хамилтън.

"Това е първият ми подиум. Няма да го забравя. Тоолкова специален момент. Няма какво да кажа. Мноо съм емоционален. Да съм с Торо Росо до Ред Бул - това е фантастично. Винаги ще се радвам да се върна тук. Знам, че и този резултат за Торо Росо е много важен. Никога не можеш да забравиш, когато се качваш на подиума, защото емоциите са много силни. Просто вярвях до края, чемога да се преборя. Натисках колкото мога, отвори се възможността и страхотен финиш с Люис. Молех да това двигателят да не ме предаде. Толкова съм щастлив, не знам какво да ти кажа", сподели супер радостиня Гасли.